Oplossingen makelaar

Adm-Concept staat voor ondersteuning van de zelfstandige makelaar in kredieten en verzekeringen

OneDesk

Wij willen uw partner zijn

Beste makelaar,

Adm-Concept heeft opgemerkt dat er momenteel heel veel oplossingen aanwezig zijn op de Belgische markt voor het beheer van verzekeringen. Tot op heden hebben wij echter geen oplossingen kunnen vinden voor het beheer van kredietdossiers.

Gezien er een trend is waarbij particulieren meer en meer richting hun persoonlijke makelaar gaan ook voor hun hypotheken zien wij hier een noodzaak in de markt. Daarom werd het OneDesk platform in het leven geroepen, dit om de zelfstandige makelaar de nodige professionele tools aan te bieden om zijn business verder te ontwikkelen en de effici├źntie op te drijven. Het unieke concept van het platform laat dit toe mede door het gecombineerd kunnen beheren van zowel kredieten als verzekeringen.

Als firma willen wij dan ook geen leverancier zijn van software maar uw partner in het aanbieden van oplossingen. Wij denken graag met u mee hoe wij u beter kunnen faciliteren en u oplossingen kunnen aanbieden die uw business doen groeien en u de mogelijkheid geeft om meerwaarde aan te bieden naar uw klanten toe.

Wij zijn dan ook actief op zoek naar partnerships om de functionaliteiten van het platform verder uit te breiden. Wij nodigen u dan ook graag uit om contact op te nemen om te zien hoe we elkaar kunnen faciliteren.

Wij danken u alvast voor de interesse in onze oplossingen.

Adm-Concept

Adm-Concept

OneDesk is een product van Adm-Concept, gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk projecten van analyse over programmatie tot opleiding en ondersteuning.

ADM-CONCEPT 2019 ┬ę All rights reserved

ADM-CONCEPT is lid van het BNI netwerk

BNI
Close Menu