CRM-functionaliteiten

Overzicht van de Crm-functionaliteiten die aanwezig zijn binnen het OneDesk platform

Uitgebreide relatiefiche
Uitgebreide relatiefiche met mogelijkheid tot toevoegen van een onbeperkt aantal bijlagen
Integratie E-id lezer
Integratie voor het lezen van electronische identiteitskaarten
Integratie Google maps
Integratie Google maps voor de weergave woonplaatsen relaties en locaties van panden

Beheer relaties

Het beheer van uw relaties moet snel en efficiënt zijn. Daarom bevat OneDesk de mogelijkheid om dit op 1 centrale plaats te doen met de mogelijkheid tot koppelen.

Registreer alle activiteiten zodat u een volledig overzicht heeft van alle acties, berichten en planning voor een specifieke relatie. Een 100% koppeling met uw kredietdossiers zorgt ervoor dat u een totaaloverzicht heeft van de dossiers met automatische notificaties indien er acties moeten ondernomen worden.

Volledig beheer van uw relaties

Beheer uw relaties op een professionele manier. Maak een persoonlijke fiche aan van uw relaties met inbegrip van alle nodige informatie om hen te contacteren.

Nota's, telefoons, ...

Overzichtelijke weergave in 1 oogopslag van een onbeperkt aantal nota's, uitgevoerde telefoons, ... in het beheer van de relaties.

Beheer taken, afspraken, ...

Plan taken, afspraken, ... en krijg deze te zien in uw dashboard met automatische notificatie van uw relaties via mail of sms voor komende afspraken...

Rechtstreeks zicht op de dossiers van uw relaties

Zie rechtstreeks bij het selecteren van een relatie alle gekoppelde dossiers voor deze relatie.

Beheer aanbrengers

Uw aanbrengers zijn belangrijk voor uw organisatie. Daarom is een goede ondersteuning voor hen belangrijk.

Geef hen toegang tot de portaal module waardoor zij hun dossiers kunnen raadplegen, aanvragen kunnen indienen, documenten kunnen uploaden of downloaden en communiceren met uw kantoor op een professionele manier. Op deze manier kan u verkeerde communicatie grotendeels uitsluiten en beschikt u steeds over een volledige historiek.

Overzicht krediet dossiers

Een eenvoudig te gebruiken overzicht van dossiers per aanbrenger om de efficiëntie binnen uw organisatie te verhogen.

Optimale communicatie

Communiceer optimaal met uw aanbrengers via de geïntegreerde berichten in het portaal voor de aanbrengers en de backoffice module.

Beheer instellingen

Beheer de financiële instellingen waarmee u samenwerkt.

Hou de verschillende contacten bij, hun functie, departement, … zodat u snel de correcte contactinformatie kan terugvinden. Ook hier heeft u de mogelijkheid om een volledige historiek op te bouwen van contacten, afspraken, telefoons, … zoals in een klassiek CRM-systeem.

Koppelingen

Koppel relaties aan instellingen met hun functie zodat u en uw medewerkers weten wie te contacteren voor specifieke vragen.

Overzicht dossiers

Krijg per maatschappij een overzicht van de verschillende dossiers zodat u snel een dossier kan terugvinden en openen.

Uitgebreid dashboard

OneDesk bevat een uitgebreid dashboard dat u in 1 oogopslag een overzicht geeft van de acties die u dient te ondernemen (afspraken, taken, telefoons, ..) en een geïntegreerde berichtenmodule die u een overzicht geeft van de interne of externe berichten die u heeft ontvangen van de portaal module of de simulatie plug-in.

Compleet overzicht van uw dagindeling

Krijg in 1 oogopslag een volledig overzicht van uw taken, telefoons, afspraken en agenda in het overzichtelijke dashboard dat altijd te raadplegen is.

Overal beschikbaar

Het dashboard is beschikbaar vanuit iedere module binnen het platform zelfs terwijl u bezig bent met het maken van dossiers.

De functionaliteiten die we hierboven even hebben toegelicht zijn slechts een klein onderdeel van de functionaliteiten die kunnen teruggevonden worden in de CRM-module van OneDesk. Wenst u meer informatie over deze module? Contacteer ons gerust of bekijk de onlinevideo’s of handleiding.

OneDesk is een product van Adm-Concept, gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk projecten van analyse over programmatie tot opleiding en ondersteuning.

ADM-CONCEPT 2019 © All rights reserved

ADM-CONCEPT is lid van het BNI netwerk

BNI
Close Menu