Mobiele toepassing

Mobiele toepassing voor het maken van simulaties en offertes on the road

Op deze pagina kan u informatie terugvinden over de mobiele toepassing van het OneDesk platform.

Beheer relaties

Beheer uw relaties op uw tablet of uw smartphone. U kan al uw relaties die aanwezig zijn binnen het OneDesk platform raadplegen en eventueel aanpassen met bijkomende of aangepaste gegevens vanop uw mobiel toestel.

Raadpleeg dossiers

Raadpleeg uw dossiers op uw tablet of smartphone. U kan vanaf uw tablet of smartphone een samenvatting raadplegen van uw kredietdossiers en verzekeringsdossiers. Op deze manier heeft u steeds de meest actuele gegevens bij u wanneer u op klantenbezoek gaat.

Beheer taken en gesprekken

De mobiele toepassing bevat een overzicht van al uw taken en telefoongesprekken die u moet uitvoeren over uw verschillende dossiers heen. Krijg automatisch een notificatie wanneer u een bepaalde actie moet ondernemen. U beschikt ook over de mogelijkheid om nieuwe taken te registreren al dan niet gerelateerd aan een dossier of een relatie.

Maak simulaties en offertes

Maak nieuwe simulaties en/of offertes aan de hand van de parameters die u hebt opgegeven in uw platform. Bespreek de simulatie/offerte met uw eindklant waarna u deze automatisch kan doorsturen naar het platform. Van hieruit kan dan automatisch een nieuw dossier worden aangemaakt.

OneDesk is een product van Adm-Concept, gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk projecten van analyse over programmatie tot opleiding en ondersteuning.

ADM-CONCEPT 2019 © All rights reserved

ADM-CONCEPT is lid van het BNI netwerk

BNI
Close Menu