website plug-in

Integreer uw simulatie parameters in uw bestaande website en ontvang simulaties in uw backoffice

Het OneDesk platform beschikt over een unieke plug-in module die u kan integreren in uw bestaande website. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw bestaande website te koppelen met uw backoffice toepassing en vragen en offertes automatisch binnen te krijgen in OneDesk HypoSoft, OneDesk InsurSoft & OneDesk CreditSoft.

Vragen op uw website

Integreer de website plug-in op uw website en geef bezoekers de kans om informatie aan te vragen via de plug-in. Vragen worden automatisch verstuurd naar de inbox van uw OneDesk platform waar u deze verder kan opvolgen. Gezien deze binnenkomende aanvragen centraal worden gelogd bent u zeker dat er geen vragen verloren gaan in mailboxen en hebben medewerkers toegang ook al zijn bepaalde collega’s in verlof, …

Eenvoudige integratie website

De plug-in kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw bestaande website door het gebruik van een IFrame.

Centrale registratie, geen verlies van leads

Automatische integratie in uw platform waardoor er geen vragen en mogelijke leads meer verloren gaan en direct toegankelijk voor medewerkers binnen het kantoor.

Ondersteuning simulaties

De plug-in module heeft ondersteuning voor het maken van eenvoudige simulaties via de simulatie module. Hierbij kan uw prospect bijvoorbeeld een aantal basisparameters ingeven voor een krediet of verzekering. Bij ontvangst van de aanvraag kunnen de gegevens automatisch worden overgenomen bij de creatie van een nieuw dossier waardoor u dubbele ingaven kan vermijden.

Ondersteuning voor simulaties

Geef uw bezoekers de mogelijkheid om eenvoudige simulaties te maken rechtstreeks op uw website voor uw kredieten en verzekeringen.

Automatische recuperatie van de gegevens

Recupereer de gegevens die werden ingegeven door de prospect in de simulatie om zo op een eenvoudige manier een dossier op te starten zonder dubbele ingaven.

ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie over deze module? Contacteer ons gerust of bekijk de onlinevideo’s of handleiding.

OneDesk is een product van Adm-Concept, gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk projecten van analyse over programmatie tot opleiding en ondersteuning.

ADM-CONCEPT 2019 ┬ę All rights reserved

ADM-CONCEPT is lid van het BNI netwerk

BNI
Close Menu