online portaal

Online portaal voor uw klanten en aanbrengers om hun dossiers te raadplegen en te communiceren

De portaal module van het OneDesk platform geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier samen te werken met uw klanten en aanbrengers. De enige vereiste is een recente browser. De portaal module is volledig beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels in functie van de taal van de gebruiker.

Dashboard

Uw klant en aanbrenger beschikken over een uitgebreid dashboard waar wij een overzicht heeft over zijn verschillende dossiers, berichten en nieuwsitems. Ook kan u vanuit uw platform nieuwsitems aanmaken die automatisch verschijnen in het dashboard, zo kan u de gebruikers op de hoogte houden over het laatste nieuws binnen uw organisatie.

Beheer berichten

Plaats berichten vanuit het platform. Deze berichten kan de klant of aanbrenger dan raadplegen in de portaal module. Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf berichten te versturen naar uw kantoor en kan hij reageren op bestaande berichten. Berichten die u ontvangt vanuit de portaal module worden automatisch opgenomen in uw platform zodat u beschikt over een sluitende communicatie die volledig te traceren is. Geen gedoe met mails en andere communicatiemiddelen.

Persoonlijke gegevens

Geef uw klant en aanbrenger de mogelijkheid om zijn persoonlijke gegevens te raadplegen en optioneel aan te passen. De aanpassingen die worden aangebracht zijn direct doorgevoerd in het OneDesk platform. Zo beschikt u steeds over up-to-date gegevens.

Raadplegen dossiers & documenten

Geef uw klanten en aanbrengers de mogelijkheid om een overzicht te raadplegen van zijn kredietdossiers en verzekeringsdossiers. U bepaald zelf welke dossiers al dan niet zichtbaar zijn voor de gebruiker van het portaal. Ook is het mogelijk om documenten online te plaatsen in zijn account. Deze documenten worden automatisch gekoppeld aan het dossier in uw beheer platform.

Functionaliteiten aanbrenger

De portaal module bevat een aantal bijkomende functionaliteiten die specifiek zijn voor uw aanbrengers. Uw aanbrengers kunnen in de portaal module ook een archief raadplegen van documenten die werden opgemaakt voor hen zoals borderellen, … Tevens beschikt de aanbrenger over een uitgebreid aantal statistieken betreffende zijn dossiers met alle details over commissies, looptijden, …

Maken simulaties

Vanuit de portaal module is het ook mogelijk om simulaties te maken voor kredieten en verzekeringen zoals u ook kunt doen via de plug-in module. Deze simulaties komen automatisch in uw platform terecht van waaruit u deze verder kan verwerken tot dossiers.

ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie betreffende deze module? Contacteer ons gerust of bekijk de onlinevideo’s of handleiding.

OneDesk is een product van Adm-Concept, gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk projecten van analyse over programmatie tot opleiding en ondersteuning.

ADM-CONCEPT 2019 © All rights reserved

ADM-CONCEPT is lid van het BNI netwerk

BNI
Close Menu